Inici -> Ajuda a la Seu

Ajuda a la Seu

 

Estructura de la Seu Electrònica

La Seu electrònica de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó està dissenyada amb la següent estructura:

1: Capçalera. Inclou el logo de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, el mapa web, l'enllaç al portal web municipal i els idiomes suportats

2: Lateral dret. incorpora una llista de bànners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès.

3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús(Sobre la Seu, Serveis Personals i Serveis Generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4: Peu. Inclou el logo de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanacions tècniques

Per a visualitzar correctament la Seu Electrònica de l'Ajuntament, s'han de tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics.

  • Sistemes operatius suportats: Windows 7 o superior, Linux Ubuntu, Mac US.
  • Navegadors suportats: Internet Explorer 11 o superior, Chrome, Firefox.

Encara així es recomana l'ús de:

  • Sistema operatiu: Windows 7 o superior.
  • Navegador: Chrome o Firefox.

Per a poder accedir als serveis identificats de la seu electrònica consulti l'apartat de Sistemes d'identificació. Si accedeix amb un certificat, pot comprovar si el té ben instal·lat a través de Validi..

Amb la íntención de facilitar el procés de signatura electrònica, s'ha integrat la tramitació electrònica amb el component autofirm@. Per al seu ús es requereix la seva instal·lació prèvia.

Per a l'obtenció de certificats i per a la impressió de documents necessita tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader.

En cas de tenir problemes amb algun servei de la seu electrònica consulti l'apartat de Preguntes freqüents (FAQs)

 

20 de Novembre del 2020