Inici -> Certificacions i justificants

Certificacions i justificants

 

El servei d'Expedició de documents electrònics de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó permet al Ciutadà obtenir de manera inmediata i des d'el seu domicili els documents telemàtics d'acord al Reial Decret 209/2003. Els documents electrònics emessos posseeixen totes les característiques tècniques i funcionals necessàries per a obtenir la mateixa validesa que un document en paper.

Aquest servei de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó permet que el ciutadà pogui generar determinats documents de manera automàtica.

Accedint a la Bústia del ciutadà, podrà consultar en tot moment la disponibilitat dels documents. La bústia de documents mostra els documents sol·licitats així com aquells documents que s'han emés automàticament per l'Ajuntament de la Vall d'Uixó com pot ser una notificació telemàtica, un justificant de registre electrònic, tot document vinculat al ciutadà.

L'accés a la generació de documents es realitza des d'els serveis de consulta d'informació personal. Entre els documents que es poden obtenir:

 

5 de Setembre del 2016